Hodnocení obchodu

4,9 135 hodnocení
Přidat hodnocení
5
128x
4
4x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
WP Avatar autora Weiss Patrik | 23.5.2022
RI Avatar autora Renáta Ingrova | 15.5.2022
MS Avatar autora Martin Silbrník | 10.5.2022
VT Avatar autora Vendula Tembo | 9.5.2022
Naprosto vynikající nechutnosti, které nádherně smrdí (voní) zaručeně každému psovi. Kožené twisty kupujeme dlouho, ale takové krásně smradlavé a super tučné jsme ještě nikde jinde nenašli. Psi jsou z toho naprosto nadšení!!!
HK Avatar autora Helena Küfferová | 3.5.2022
Jsem velmi spokojená, opakovaně zde nakupuji. Pamlsky pejskům chutnají. Objednávka je vždy rychle vyřízena.
LV Avatar autora Libuše Vráblíková | 3.5.2022
Bez výhrad, vždy přijde zavčas a v pořádku
JK Avatar autora Jana Kohoutková | 28.4.2022
jsem velice spokojená,rychlé dodání,seriozní jednání,výborná komunikace
DP Avatar autora Daniel Papoušek | 20.4.2022
HV Avatar autora Helena Vítková | 10.4.2022
Velmi rychlé dodání čubině moc chutnalo. Děkuji
JP Avatar autora Jiřina Paťavová | 17.3.2022
DH Avatar autora Daniela Hakalová | 6.3.2022
Rychlé dodání, maximální spokojenost
RD Avatar autora Roman Dosoudil | 22.2.2022
RK Avatar autora Růžena Krejčířová | 17.2.2022
Super obchod, maximální spokojenost, rychlé dodání, výborná komunikace..... jedním slovem - velká spokojenost.
MD Avatar autora Martina Dvořáková | 7.2.2022
Maximální spokojenost, super ceny, rychlé dodání
R Avatar autora Romana | 7.2.2022
Skvělá komunikace, rychlé dodání, hezké zboží a příjemné ceny - a co potěší - dárky pro pejsky přiloženy k nákupu.....vřele všem doporučuji...není co vytknout.
Avatar autora Kristýna Čánská | 6.2.2022
Kupuju skvělý pamlsky zn. Dr. Rozchov, jsou akorát velký na výcvik a psisko je miluje. A jelikož je psisko alergický a měli jsme eliminační dietu, moc oceňuji různý druhy a jasný, "čistý" složení. Obchod je super, všechno vyřizujou rychle. Nakupuju pravidelně a vždycky bez problému.
HV Avatar autora Helena Vítková | 31.1.2022
Velmi rychlé vyřízení a dodání moc dekuji
A Avatar autora Alena | 10.1.2022
Výborné produkty pro alergické pejsky.
M Avatar autora Martina | 9.1.2022
I před Vánoci velmi rychlé dodání, super ceny, komunikace. Vřele doppručuji
IG Avatar autora Ivana Gregová | 6.1.2022
super rychlost

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 135